Har du en profil allerede? Log ind
Minbogdinbog er stedet, hvor læsere mødes og deler deres læseoplevelser.
Her kan du oprette din bogsamling, skrive om de bøger, du har læst og følge, hvad andre læser.
OPRET PROFIL
- det er gratis

Log ind

Luk vinduet

Vilkår og persondatapolitik


Formål
Vores persondatapolitik beskriver, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Minbogdinbog.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om at beskytte de personlige oplysninger, som du giver os. Dine personlige oplysninger behandles forsvarligt og hensigtsmæssigt. Vi ønsker, at du kan føle dig tryg og være sikker på, at vi beskytter dine personlige oplysninger. Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Det omfatter navneoplysninger, brugernavn og e-mailadresse, samt eventuelt tilmelding til vores nyhedsbrev.

Indsamling af data
Ved oprettelse af en profil på Minbogdinbog giver du samtykke til at Minbogdinbog registrerer de oplysninger, som du angiver ved tilmeldingen, samt din brug af siden, jvfr. nedenstående afsnit.

Hvilke personoplysninger indsamler Minbogdinbog.dk og hvad bruges de til?
Minbogdinbog indsamler dit navn, brugernavn og emailadresse med henblik på, at kunne sende dig nyhedsbreve fra vores bonusklub, information og oplysninger om opdateringer og funktioner på siden, gode tilbud m.m. Du kan til enhver tid til- og framelde dig disse nyhedsbreve. Minbogdinbog.dk registrerer desuden din brug af siden, bl.a. med henblik på at kunne give dig og andre brugere bedre anbefalinger til nye bøger. Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til persondataloven gøre indsigelse mod en evt. registrering.

Hvem har rettigheder til indholdet på Minbogdinbog.dk?
Minbogdinbog er ejet af Gyldendals Bogklubber. Minbogdinbog.dk forbeholder sig alle rettigheder til ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker og andet retsbeskyttet indhold på hjemmesiderne. Det er kun tilladt at kopiere fra hjemmesiderne efter forudgående samtykke fra Minbogdinbog.dk. Materiale fra siden må derfor kun downloades til en enkelt computer og i et enkelt eksemplar til personlig og ikke-kommerciel brug - og under forudsætning af, at der på ingen måde sker ændringer i materialet. Minbogdinbog.dk forbeholder sig ret til at retsforfølge brugere, der krænker ophavsretten eller på anden vis misbruger siden.

Hvem videregiver Minbogdinbog.dk personoplysninger til?
Udover selskaber inden for Gyldendal-gruppen, videregiver Minbogdinbog ikke personoplysninger til tredjepart.

Minbogdinbog.dk bruger cookies
Ud over de oplysninger, du selv indtaster, når du bruger vores hjemmesider, anvender hjemmesiden cookies. En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesiden gemmer i din browser. Den anvendte cookie identificerer ikke dig som bruger, men derimod den computer, du bruger. Bemærk desuden, at alle besøg på Minbogdinbog.dks hjemmesider registreres samlet og anvendes i anonymiseret form til statistiske analyser om den generelle brug af hjemmesiderne.

Ændringer af Minbogdinbog.dks persondata-politik
Minbogdinbog.dk er forpligtet til løbende at opfylde lovens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Vi vil derfor foretage fornødne justeringer af vores persondatapolitik løbende.

Adresse og kontakt til dataansvarlig
Gyldendals Bogklubber
Postboks 176
1005 København K
Cvr-nr. 58200115
E-mail: kontakt@minbogdinbog.dk