Har du en profil allerede? Log ind
Minbogdinbog er stedet, hvor læsere mødes og deler deres læseoplevelser.
Her kan du oprette din bogsamling, skrive om de bøger, du har læst og følge, hvad andre læser.
OPRET PROFIL
- det er gratis

Log ind

Luk vinduet

Om Minbogdinbog


Vil det ikke være en god ide med en side på nettet, hvor du kan fortælle andre, hvad du er i gang med at læse lige nu, og hvad du glæder dig til at komme i gang med? Og på det samme sted få et overblik over de bøger du har læst, og hvad du syntes om dem? Og kunne det ikke være interessant at møde andre med samme smag som dig, se hvad de også har læst, og få masser af inspiration til nye, fantastiske læseoplevelser?

Det synes vi også, og derfor har vi lavet Minbogdinbog, hvor du kan alt dette, og mere til. Herunder kan du læse mere om siden, og hvordan du bruger den. Vi håber, den bliver lige så sjov for dig at bruge, som den har været for os at lave.

Bogreolen

På Minbogdinbog finder du din “bogreol”, som du kan bruge til at vise andre dine læsevaner, og få dine bedste læseoplevelser samlet ét sted. Den er fra starten delt op i 3 hylder, nemlig “Jeg læser lige nu”, ”jeg vil læse” og ”jeg har læst”.

Du kan tilføje bøger til de enkelte hylder direkte fra bogreolen, eller efterhånden som du finder nye bøger rundtomkring på siden.

Fra din reol kan du få et hurtigt overblik over, hvilke bøger du ejer, og hvor mange stjerner du har givet dem. Du kan let ændre en bogs status på din reol (f.eks. fra “læser lige nu” til “har læst”) ved at holde musen henover forsiden på bogen og klikke på den grønne pil.

Listerne

Fra bogreolen kan du tilføje bøger til dine lister, som er en samling af 5 forskellige bøger. På Minbogdinbog er der to forskellige slags lister du kan udfylde; nemlig fælleslister og brugerlister. Fælleslister er forslag til lister, som vi har givet en titel på forhånd (f.eks. “de bedste fra min barndom”, “et godt grin” mfl.) Brugerlister er dine helt egne, som du selv opretter og bestemmer titlen på. Når andre brugere kommer forbi din side kan de se hvilke bøger du har i både dine egne lister og fælleslisterne.

Bøgerne

På bogsiderne kan du læse mere om bogen, se hvor mange stjerner de andre brugere på Minbogdinbog har givet den, og følge med i kommentarerne om bogen. Det er også herinde du selv kan skrive en kommentar. Både korte kommentarer og længere anmeldelser er meget velkomne. Bøger du er særligt interesseret i, kan du vælge at følge. Så får du informationer på din forside, hver gang der bliver tilføjet nye kommentarer af andre brugere.

De andre brugere

Vi håber, du vil bruge Minbogdinbog til at gå på opdagelse blandt, og måske komme i kontakt med, en masse andre læsere. Når du er logget ind, kan du se hvem du har flest bøger til fælles med, og tage et nærmere kig på deres side, for at se, om du kunne blive inspireret af deres bogsamling og lister.

Du kan også vælge at blive ”bogven” med andre brugere. Du vil så kunne se deres aktiviteter på din egen forside. Andre brugere på siden kan også tilføje dig som deres bogven. Hvis du finder en, du kunne tænke dig at kontakte direkte, kan du klikke på “skriv privat besked”, og sende en mail. Hvis du ikke ønsker, at andre skal kunne sende dig mails, kan du slå dette fra på din profilside. Bemærk, at andre brugere på siden under alle omstændigheder ikke kan se din mailadresse.

Nye funktioner og fremtiden

Vi håber, du vil blive glad for at bruge Minbogdinbog, og vil meget gerne invitere dig til at hjælpe os med at gøre siden endnu bedre. Vi hører derfor meget gerne dine kommentarer, input og forslag til forbedringer og nye funktioner på adressen forslag@minbogdinbog.dk